Plaagdierbestrijding voor bedrijven

Plaagdierbestrijding is een zaak voor specialisten 

Wals Plaagdierbestrijding werkt al sinds 1996 in de ongediertebranche.

Sinds een paar jaar werken wij dan ook volgens het IPM gedachtegoed. (Intergrated Pest Management).

IPM is een aanpak om dierplagen te voorkomen en te beheersen. De basis van IPM is een duidelijke rapportering inzake geconstateerde gebreken, zowel op bouwkundig als op hygiënisch vlak, waarmee onregelmatigheden vroegtijdig worden gesignaleerd.

Werkt u met vers vlees of vis of andere voedingsmiddelen dan heeft u te maken met het HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). In het HACCP logboek zit een hoofdstuk over ongedierte. Hier moeten wij als plaagdierbestrijder ons aan houden.

Hoe het ongedierte veilig en effectief beheerst dient te worden staat precies omschreven.

Bijvoorbeeld: Lokdoosjes moeten vastzitten, er mogen geen losse bestrijdingsmiddelen gebruikt worden. Er mogen alleen vliegenlampen met lijmvallen gebruikt worden.

Samen met u maken we een plan van aanpak om er voor te zorgen dat het ongedierte nagenoeg geen kans krijgt om uw bedrijf te vervuilen

Hoe werkt het?

Als u een abonnement bij ons afsluit komen wij elke 6 tot 8 weken een controle uitvoeren. Bij deze controle bekijken we of er gegeten is van het lokaas en / of het lokaas ververst moet worden. Zonodig kijken we of er aandachtspunten zijn die wij of uzelf kunt verhelpen.

Wij werken ook op job basis, dit houd in dat we doorgaan (in overleg) tot het probleem is opgelost. En aan het eind van onze werkzaamheden sturen we een factuur. Dit houd wel in dat u geen controle heeft in de toekomst op eventuele plaagdieren.

Een offerte samen met een inspectie is altijd vrijblijvend!

Vraag hier een offerte aan.

© 2024 Wals Plaagdierbestrijding – Algemene voorwaarden – Website ontwikkeld door My Tech Partner