Vogel bestrijding

Duiven en andere vogels kunnen verantwoordelijk zijn voor heel veel overlast, in de vorm van geluid en schade aan uw pand of woning. Met name meeuwen en duiven veroorzaken bij veel bedrijven en gebouwen overlast door hun uitwerpselen. De uitwerpselen van een vogel bevat ammoniak, wat het gevelwerk aantast.

Maar niet alleen overlast is een probleem, ook de hygiëne en de veiligheid komen in gevaar.
Infecties, ziektes en parasieten die vogels bij zich dragen kunnen overspringen op de mens.
Verder zijn de nesten een bron van allerlei schadelijke insecten, die u liever buiten uw pand of woning houdt.

De technieken die we gebruiken bij vogelwering zijn samengesteld om op een effectieve manier maatregelen te treffen tegen het nestelen van vogels zonder deze te verwonden. Vogelwering wordt op maat gemaakt voor iedere individuele locatie en kan bestaan uit netten, pinnen of een draadsysteem. 

Vogelwering is nuttig voor ieder gebouw, omdat regenpijpen, goten, ventilatiesystemen en schoorstenen geblokkeerd kunnen raken door uitwerpselen en nesten. Uitwerpselen tasten bovendien daken en gevels aan, die zo gevoelig worden voor waterschade. De uitwerpselen op of aan een pand is ook geen fraai gezicht en nadelig voor uw bedrijfsimago. 

Afhankelijk van het object zijn er verschillende systemen om overlast te verhelpen, het plaatsen van weringstrips kan het probleem vaak al eenvoudig oplossen.

© 2024 Wals Plaagdierbestrijding – Algemene voorwaarden – Website ontwikkeld door My Tech Partner